Vimperský samizdat

Chceme, aby ohleduplnost, otevřená a argumenty podložená diskuze vyhrála nad arogancí, lží a omezováním svobody projevu. Nechceme být loutkami. Budeme svobodně mluvit, psát i myslet.

Aktuální číslo samizdatu

Vimperský samizdat – aktuální číslo Stáhnout PDF verzi 

Starší čísla ke stažení

27.06.2017 Redakční rada a svoboda slova ve Vimperku, nové vedení…
08.09.2017 Rekonstrukce májovky
24.11.2017 Vodník
03.02.2018 Hledá se Vimperk
11.05.2018 Jak se nám protrhla městská kasička
07.09.2018 Snad poslední?

Chcete podpořit vydávání samizdatu?

Vydávání samizdatu je poměrně finančně nákladné, budeme rádi za každý příspěvek. Pokud chcete pomoci, najdete více informací o bankovním účtu v sekci O nás. Děkujeme!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook

2 měsíce zpět

Vimperk žije

Děkujeme všem vystupujícím i návštěvníkům včerejší PechaKucha Night, bylo plno a atmosféra byla skvělá! ... Zobrazit víceZobrazit méně

2 měsíce zpět

Vimperk žije

Posledním dnešním vystupujícím na PechaKucha Night je sládek strakonického pivovaru Vlastimil Matej. Má rád pivo a strakonický pivovar. Narodil se ve Vimperku, ale své první pivní lahve zařadil do své sbírky až během mládí prožitého nadohled strakonického pivovaru. Už pár let je hrdým občanem Budilova. Během brigády ve strakonickém pivovaru dospěl k tomu, že je skvělé nejen pivo pít, ale i být u jeho výroby. A proto po studiu VŠE ještě dálkově vystudoval střední školu potravinářských technologií a díky tomu může dělat to, co ho baví, a s lidmi, které to taky baví. ... Zobrazit víceZobrazit méně

Posledním dnešním vystupujícím na PechaKucha Night je sládek strakonického pivovaru Vlastimil Matej. Má rád pivo a strakonický pivovar. Narodil se ve Vimperku, ale své první pivní lahve zařadil do své sbírky až během mládí prožitého nadohled strakonického pivovaru. Už pár let je hrdým občanem Budilova. Během brigády ve strakonickém pivovaru dospěl k tomu, že je skvělé nejen pivo pít, ale i být u jeho výroby. A proto po studiu VŠE ještě dálkově vystudoval střední školu potravinářských technologií a díky tomu může dělat to, co ho baví, a s lidmi, které to taky baví.
Zobrazit více