Program Zažít Vimperk jinak 2019 je připraven. Ladíme již pouze detaily. Dnes spouštíme oficiální představování účinkujících a jednotlivých stanovišť. Sledujte náš Facebook @vimperkzije.

V ulicích bude živo od 9 – do 18 hod. Vodní svět, bublinárium, výtvarná dílna, skauti postaví TeePee! Již tradičně lezecká stěna, tvořivé dílny, minigolf, hasiči, hlavolamy, soutěž o nejlepší buchtu, blešák, charitativní bufet a určitě se můžete těšit na vystoupení gymnastek Vimperk a jejich “trénink” v ulici 1. máje, lezení na basy od piva, cyklojízdu zručnosti a mnoho dalších aktivit.

Na hlavním pódiu je bohatý program od 9:00, kde vše odstartuje sbor při ZŠ Smetanova pod vedením paní učitelky Böhmové, pokračujeme pohádkami, kapelami, máme pro Vás vědomostní kvíz! Určitě nezmeškejte charitativní koncert Veroniky Spiegelové a vezměte si “střevíčky” na taneční zábavu pod širým nebem v doprovu skupiny Agria Band z Kaplice.

Co se nevešlo na ulici, naleznete v “domu služeb”. Konkrétně netradiční tvoření s Beritem a den otevřených dveří s možností tvoření ve spolku Slunečnice.

Kompletní program naleznete na www.zazitvimperkjinak.cz.