V rámci tradičního běhu na Boubín (tentokráte na Světlou horu/Vlčí kámen z důvodu polomů na Boubíně) jsme si připravili doprovodný program pro nosiče vody, podpůrné týmy, fanynky a kohokoliv, kdo se chce provětrat.

Stopovačka vlčí smečky pro děti od Švajglovky až k Vlčímu kameni. Z dobře ověřených zdrojů víme, že se zde vyskytují znovu nejen hladoví vlci, ale údajně i vlčí poklad!

Sraz v neděli 19.11.2017 v 9:30 na Švajglově Ladě u červené turistické (pro ty co stále tápají – mezi Lipkou a Borovou Ladou, u rozcestí na Alpskou vyhlídku).

Sebou doporučujeme vzít velkou svačinu, čaj s přidanou hodnotou, dobrou náladu.

Těšíme se na Vás!


P.S.: Chcete pravdu? Celé to stejně děláme kvůli tomu, abychom mohli my všichni, co vyběhneme z Vimperka na Vlčí kámen, jet zpátky autem a nemuseli to běžet i domů :-).

Ty, co se právě rozhodují, zdali běžet z Vimperka, či jet autem na Švajglovku, pár informací. V neděli bude krásně jako na každé akci Vimperk žije!, kolem 1-2 stupnů, mírný prozápadní vítr (čti bude foukat do zad) … prostě ideální čas na výběh do přírody. Každý si běží dle svého, na svojí vlastní odpovědnost a to včetně navigace (prosím koukněte se pořádně na mapu níže). Pro opravdu výletní typy je na Lipce i občerstvovačka – místní hospoda (negarantujeme, že bude zrovna otevřená).

Společný výběh v neděli 19.11. v 9:30 od Marousků – Restaurace “AMA” ve Vimperku.